Stan är lika ihålig.

jag har en hemsk motterfuckin' feber som ökar och minskar hela tiden men den vägrar att försvinna och det är bara så varmt och jag svettas fast kallt och jag har ont i huvudet och
man borde inte få ha feber.

nu ska jag sova. måste vara frisk imorgon. imorgon har jag namnsdag, förresten. fint!
godnatt, alla fina läsare. <3

Jag vet vilken dy hon varit i.

Konfetti tårar armar i luften skrek panik och den här videon ger mig samma känsla som när han sjunger Hurricane Gilbert på en konsert.
Fantastiskt. Underbart. Oslagbart.

Jag älskar Håkan Georg Hellström.

Baby I was born this way.


dagen till ära hade jag faktiskt bestämt dagen före vad jag skulle ha på mig, så att jag skulle slippa den där stressen och ångesten på morgonen. det här blev det iallafall. tröjan är från weekday och jeansen från h&m.

2 månader.


jag fick finbesök natten till måndag. det var Världens Finaste som ville komma in och ha sällskap över natten.

Första advent.


Jag som tvekat, jag som aldrig vågat tro.


med den här outfiten drog jag till coco thai och åt tillsammans med min familj och familjen andersson.
fint sällskap, och mycket god mat.

Om att vilja skriva en skriven text.

jag har känt så förut, och nu gör jag det igen när jag lyssnar på gubben i lådan, eller egentligen vilken låt som helst av daniel adams-ray. fan vad han är bra, vill jag bara tillägga.
har ni någonsin blivit arga när ni lyssnar på någon låt, av den anledningen att sångaren i fråga har skrivit en så genialisk textrad att du önskar att det var du själv som har skrivit den? jag har känt så flera gånger förut och nu känner jag det igen när jag hör han sjunga

blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
fick jag kängor mot magen, tills jag smakade gatan
ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
för jag trängde bort jag-et, och jag såg alla tecken
men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

speiellt de två första raderna, men hela låten är så frukstansvärt logisk och underbar och jag förstår inte hur jag kunde hata den från början när den är så fantastisk. han är ett geni. ett musikaliskt geni som breder ut mitt musikområde och jag hoppas att han finns i alla er läsares spellistor på spotify. om inte tycker jag att ni lägger till honom på dirrrrren!

15 minuters perfektion
i jakt på samma sensation
sex pack, fem gram och en miljon
tystnad, tagning, explosion


Samson went back to bed.

oskar tänkte kort sammanfatta sin dag:

gick upp lite före tio, precis då åkte hela familjen iväg för att åka skidor. utan miig! fast alltså jag klagar inte, för det är kallt och vet ni vad jag hade tid med bara för att jag inte åkte skidor? jo, jag hade tid för att äta frukost i lugn och ro och avsnjuta ett avsnitt av how i met your mother, sen städade jag köket och gjorde iordning skänken i matsalen. där står nu massa olika sorters glögger, en fruktskål med clementiner och en rosa pelargon som jag försöker göra julig genom att färga röd (jag häller i röd karamellfärg i vattnet, för er som undrar).
sen kom min familj hem och då skulle vi äta. eftersom vi ska äta på coco thai ikväll så blev det bara lite lätt. lite kyckling, lite kex och ost osv.
efter maten skrev jag färdigt min låt till musiken. ni kaanske får höra om ni är snälla.
nu efter kaffet kom jag och maja på att vi skulle på restaurang ikväll, och vi var inte hungriga någonstans, så vi bestämde oss för att bli hungriga. så vi stod och buggade i jäättelång tid tills vi blev svettiga typ. kul!

nu sitter jag vid datorn. ska lägga in bilderna från igår. och borde läsa lite esso. sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, det kan ta tid. haha.

hoppas ni har en jättefin lördag, <3

Where are my keys? I lost my phone.

god lördagsfrukost;

1. glöggte
2- mjölk med lingonsylt (ni som inte provat: PROVA!)
3. lättfil med all bran
4. varsågod med ost och gurka.

Jag har sett livet från båda sidor.

jag borde inte ha en blogg.
från en början tänkte jag skriva vackra illusioner om livet. men jag menar jag förstår inte livet inte det minsta. jag och håkan är lite lika, vi ser bara livsillusioner.
saknar tid. saknar kraften.

Du blev min räddning.

grattis sarah, 18 år. <3

Jag önskar att du var här nu.

tar med glädje emot dessa kläder ifrån nakkna. bara så ni vet.

Never gonna give up.


inte bara för att daniel sa att jag skulle lägga upp den utan för att jag vill och för att jag är kär i just den här pojken.

Obsessions.

imorgon ska jag återigen se harry potter and the deathly hallows, den här gången dock med hanna och julia! <3
är så himla pepp, och vet ni? jag kom på att jag kan använda den biobiljetten jag fick i sjuan av skolan för att jag skrev en så bra uppsats. fast egentligen var det inte min idé utan mammas. den biljetten har legat begravd bland papper i två år. två år. jisses vad tiden går snabbt. snart dör vi. snart är det 15 juli och då kan jag se del två.

Jag mobbar inte.Idag var Lisbeth Pipping och föreläste på min skola. Det var faktiskt Julias idé från alla första början. Och eftersom jag tyckte att det lät som en helt fantastisk idé så tog jag tag i saken tillsammans med elevrådet och barn- och utbildningsnämndens ordförande Anders Dahlén.
Hon pratade i en och en halv timme om sin frukstansvärda uppväxt. Om hur hon blev utesluten som sjuåring och hur hon fick huvudet nedstoppat i toaletten varje vecka under flera års tid, till hur hon som vuxen hade återträff med sin klass och hur en man grät. På grund av ångesten han hade.
Till hur hon inte förstår hur folk tror att de har rätt att kommentera att folk är fula eller konstiga. Men en sak som jag verkligen reagerade på var när hon sa

- Jag läste en gång att amerikanska forskare har kommit fram till att de som själv kallar andra för bög i högstadiet, ofta är de som kommer ut som de själv senare i livet. -

, och tystnaden som uppstod. Och senare mumlet. Hon gav varenda en där inne en tankeställare. Jag svär på det.

Sist, tidningen kom fram till oss efteråt, så imorgon kommer det förmodligen vara en förbaskat snygg bild på mig och Linnéa när vi posar med just Lisbeth Pipping. När jag slutade skolan ringde även Per Andersson mig igen. han jobbar på kommunen och han hade inte fått tillfälle att gå på någon av föreläsningarna, så han frågade mig hur den var och andra elevers reaktioner, vad hon pratade om osv. Kanske också hamnar i tidningen imorgon.

Hon var fantastisk.

Himlen luktar plast.

jag tänkte visa er mitt rum som jag tycker om väldigt, väldigt mycket:

Nineteen years later.


behind the scenes.

Gårdagens tidning:

- nu på måndag arrangerar elevrådet vid stenbocksskolan ett antal föreläsningar om mobbning. det blir tre föreläsningar för elever i årskurs sju-nio samt särskolan. de får lyssna till lisbeth pipping som berättar om sina egna erfarenheter om mobbning.
"förhoppningen är att folk ska få upp ögonen för vad som är okej och inte okej, men också visa på hur små, och till början, obetydliga saker kan växa och bli större", säger Oskar Wiik som är ordförande i elevrådet på stenbocksskolan.
"det är jätteroligt när eleverna själva tar initiativ för att komplettera det arbetet som skolan gör", säger rektor Mimmi Måhlberg. -

lisbeth pipping kommer till skolan imorgon och föreläser. anledningen är samma som varför jag skapade mitt antimobbningprojekt AGERA. för just nu agerar jag mot mobbning.

Hör du hur de sjunger?

Vad som mötte Oskars blick när han kom in i sitt rum igen efter tre dagar:


Ibland är min syster det bästa som finns.

It's hard to take courage.

Jag, Linnéa, Malin och Fanny var ledare på veckokonfirmanderans läger. Åkte i torsdags och kom hem i lördags. Det såg ut ungefär såhär:... och var ungefär hur kul som helst! Även om jag ibland blev både trött och arg.
Bilderna har jag förresten snott från Malin.

Jag ger dig min morgon.


kofta och tshirt från H&M halsduk från A&H jeans från JC och skärp från Lager 157.

The Deathly Hallows.


kom just hem.
har just sett den. och alltså, jag vet inte. hittils är det nog den bästa utav de sju som finns nu. eller är det bara just känslan över harry potter som ligger över mig? kommer jag hitta saker jag inte tycker om när de väl lagt sig?
fast alla andra filmer, har det alltid funnits något litet litet som jag inte tyckt om, och jag har känt det direkt. men det enda som pulserar nu är lycka. lyckan över en så fantastisk film som fick mig att gråta i slutet. och som fick mig att dölja ansiktet i daniels armar i malfoys manor.
så.
jävla
freakin'
motherfuckin'
fantastic.

och jag måste vänta ända tills juli på fortsättningen.

Harry Potter och De Försvunna Biljetterna.


Det här är det bästa jag någonsin sett på länge. Man förstår lite mer om man har följt wemustnotbenamed genom året. Med Big Bang, All Time Low och turnéer osv. Men den är ungefär hur bra som helst ändå och fungerar utmärkt för HPPEPP.
HARRY POTTER IMORGON JAG DÖR.

World Fashion Tour 2010 (part 4)


FEMINETTE


LOGO FACTORYMODEFABRIKENWorld Fashion Tour 2010 (part 3)


CUBUS & PER-AXEL


MORRISCARLINGS


PER-AXElTWIST AND TANGO


BIKBOK

World Fashion Tour 2010 (part 2)


MQCASHWEARLAGER 157 & BUSA OCH KALASAPER-AXELVILA & JACK AND JONES

World Fashion Tour 2010 (part 1)

JC


VERAS GARDEROB


HOLEBROOK


TUZZI


SISTERS
projektarbete - RECO FASHION

Want your bad romance.


jag bestämde att jag och daniel skulle gå på tingsholmsgymnasiets årliga modevisning.
de var fantastiskt bra och visade en hel del snygga kläder! lägger upp bilder inom kort.

- Tusentals ville se Harry Potter-stjärnorna.


2009-10-18


Om musikaler.

jag älskar musik, och musik tillsammans med skådespel kan vara en av de bästa sakerna som finns.
en sak jag alltid beundrat, är när det är en massa människor på scen, och de helt plötsligt börjar springa runt, varpå de tvärt stannar och de står hullerombuller. men egentligen gör dom inte det. egentligen står de perfekt och precis som de ska för att göra nästa move, ta någon i hand snurra runt och hamna brevid nästa danspartner som stod flera meter bort och sen gör alla så och sen helt plötsligt har allt ett sammanhang igen. det är så himla häftigt och musikalen som jag var på igår gav flera underbara sånna steg.

jag kom förresten hem klockan halv ett på natten. men som tur var så var klassrådet på morgonen inställt eftersom alla utom sju i klassen var på besök på olika gymnasieskolor i borås. så jag kunde sova en hel timme längre än vad jag egentligen skulle göra, vilket var gaanska behövligt efter en sådan kväll. underbar kväll vill jag tillägga.

Sunset Boulevard.
.. och musikalen såg ut ungefär så här och var ungefär hur bra som helst. helt klart sevärd.

You fooled me again.idag var jag på musikal på göteborgsoperan med musikskolan, då såg jag ut ungefär såhär.

Ångest.


HALLÅ NÅGON KÖPER TOPPEN OCH JEANSEN TILL MIG NU PÅ EN GÅNG?!!?!?!

Please be a part of my life.Direkt när jag kom hem åkte jag till Daniel. Vi satt mest i soffan och kollade på bland annat glee och Desperate Housewives.
Men det är ungefär hur fint som helst ändå. Speciellt tillsammans med Världens Finaste.

I'm yours.


militärjacka lauth halsduk h&m jeans jc boots scorett
(jag är inte tjock. bilden till höger ljuger.)

Danmark. (part sju)


Sista kvällen satt jag och Sarah och diskuterade Harry Potter och hur otroligt lite tid det är kvar tills första delen av slutet kommer.

Dagen efter åkte vi hem.


Danmark. (part 6)

Vi tog en promenad till havet, på något sätt kom vi dit.Det var fint.

The Sims 3 - Kvällsnöjen.
röstar för att någon köper det här till mig.

Jag kommer hem snart.

tala om för mig hur mycket ni saknar mig nu :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Danmark. (part cinq)

Vi åt på Bones (som är en amerikansk restaurang med suuuupergod mat och glassbar heh).

Avslutar med en otroligt snygg bild på mig. Yez.

Danmark. (part cuatro)Danmark. (part 3)


På några dagar så hände det inte så mycket. Tränade mest, badade och hade allmänt trevligt. Förutom jag då, som var helt fast i Sims3 de första dagarna. Gjorde inte så mycket annat, hahah fail. Men alltså, Sims <3 Men ibland slet jag mig ifrån datorn och stack ut och sprang. Nöjda homo sapiens på bilden!

DANMARK (part två)

Vi tog en tripp till Skagen. Och det coola med Skagen är att that's tha place to be om du vill se två hav mötas och krocka emot varandra! Faktiskt ganska häftigt.Vi hittade en säl. Den såg ledsen ut så jag ville bära den till vattnet, men det fick jag inte.