10 sanningar om mig.

1. Jag har extrema svårigheter för att öppna mig. Väljer oftast låta det ligga kvar i mig och gnaga, istället för att hur enkelt som helst luta mig mot någons axel. Däremot är jag en väldigt bra lyssnare när det kommer till allvarliga ämnen.
2. Allt som jag gör med högra armen/handen måste jag göra med vänstra.
3. Jag klarar inte av att scrolla med vänsterhanden på min mobil. Det känns helt fel.
4. Jag skrev sjukt mycket dikter och låttexter för ett tag sedan, men nu har jag tappat verkligen all inspiration. Alla mina tankar står still.
5. Kent är nog mitt absoluta favoritband, däremot jag lyssnar väldigt sällan på dem. Men det finns ingenting bättre i världen än en kentkonsert, och jag är extremt exalterad över deras kommande album.
6. Jag är väldigt kritisk, speciellt mot mig själv. Har svårt för att tycka att saker jag åstadkommer är bra.
7. Min pojkvän smittar mig med alla hans negativa sidor, så som nedsatt minnesförmåga och extrem tankspriddhet, men jag tycker om honom iallafall. Jag älskar att bo med honom och känna mig vuxen.
8. Jag är extremt addicted till kläder, men eftersom mina inkomster består av mitt studiebidrag och inackorderingstillägg så lever jag på reor och utförsäljningar. Jag har nog ganska mycket kläder egentligen, men det är så mycket jag fortfarande vill ha. Flugor, är för övrigt mitt favoritplagg.
9. Mina vänner är det mest fantastiska i mitt liv. Varenda en av dem fyller en individuell,  viktig del i mitt liv. De har olika intressen vilket öppnar dörrar till oändliga samtalsämnen, en del kan man prata lite om allvarliga saker med, en del har liknande erfarenheter, en del är fantastiskt bra på att lyfta upp en om man är nere, och vissa blir man bara så lycklig när man är i närheten av.
10. Jag skulle vilja gå singer/songwriter på Rytmusgymnasiet i Stockholm, och jag har planer på att söka dit nu. Jag vill också vara modell, författare, designer, jobba med reklam, vinna på triss och få A i alla mina ämnen. Men alla de sakerna är såna saker jag tänker att jag är alldeles för dålig för att någonsin uppnå.

The wheel breaks the butterfly. Every tear, a waterfall.

Amerikanska pannkakor sitter aldrig, verkligen aldrig fel.

Dreamed of paradise every time she closed her eyes.

Idag invigde jag Bar Prego i Ulricehamn tillsammans med Julia, Malin och Linnéa. Jag gillar mina vänner ok.

Julaftonsmorgon.

Morgonen den 24 december lyckas nästan vara den mysigaste morgonen på året, varje år. Det spelar nästan ingen roll att snön har töat bort och att det är 17 grader i solväggen.
Jag åkte ner till Ulricehamn igår och här kommer jag att stanna i en vecka ungefär för att fira jul med min familj. Så.himla.fint.

You never were and you never will be mine.

Idag har varit en sån där mindre bra dag. Känner mig jättesjuk; seg, trött, svag. Har hostat i flera dagar och det svider i min hals. Men imorgon är det julavslutning, dvs jag behöver inte ha ångest över att gå upp till skolan varje morgon istället för att sitta hemma och dricka te. Bra grejer.

Stortorgets julmarknad.

I söndags åkte jag, Teemu & Amanda till Gamla stan för att gå på Stortorgets julmarknad. Det var otroligt mysigt. Om ni vill kan ni kolla på den otroligt vackra filmen som dyker upp i slutet av det här inlägget. I övrigt har jag otroligt fina vänner.

Och i natt sjunger jag för dig.

Idag föll Stockholms första snö och det är så otroligt vackert ute nu. Detta firades med att baka lussekatter. Och jag vet att de inte ser ut som lussebullar, mer som gifflar, piroger, crossianter eller vad som helst annat som inte ser ut som lussekatter. Men i vilket fall som helst smakar de otroligt gott och är något sugen på att sätta på en till kopp te och ta en till.

Not while we're dancing and you're kissing me this way.

Jag vet inte hur mycket jag skulle ge just nu för att få gå längs Champs elysée ikväll. Jag vill ha inspiration till att skriva och fotografera men allting står helt still i huvudet och jag får inte ut någonting överhuvudtaget. Jag vill tillbaka till Paris (min än så länge favorit bland alla städer även om jag inte varit i så många) och dricka kaffe hela dagarna och bara strosa runt längs gatorna och stanna till på alla stånden i Montmartre. Jag klagar väl egentligen inte på att vara här heller. Här har jag min fantastiska pojkvän och underbara vänner. Och om ungefär en vecka sitter jag på bussen på väg mot min familj, min hemstad, och människor jag saknar så mycket att det faktiskt gör ont.

OOH SOMETIMES I GET A GOOD FEELING.

Idag är det den så kallade Pepparkakadagen, så det har jag nu firat lite, och jag tycker att ni ska göra detsamma!
Puss och kram och ha en fin fredagskväll!

VEDD #08 Oskar's gonna prove you wrong.

Till er som säger att jag inte kan baka banankaka.

I heard that your dreams came true.

För tredje gången i år befann jag mig i Österrike. Mamma och hennes jobb skulle på konferensresa och det fanns en plats över, så de frågade om jag ville följa med, och självklart ville jag det. Vädret var dock inte fantastiskt, mest grått och regnigt, så det blev inte många bilder.
Första kvällen åt vi det största julbordet jag någonsin sett. Mums!
Då hade jag på mig en skjorta från H&M och min nya, fantastiska fluga som jag fick av Daniel i namnsdagspresent.
Morfar berättade lite om företaget och dess historia sista kvällen.
I Österrike, eller iallafall i Salzburg, eller iallafall i Bad Gastein har de en konstig tradition som kallas Krampus, där några människor varje år går runt och är läskiga i fula masker och skriker. Ytterst speciell högtid.
Och sen var resan slut.

Det är en helt ny värld men jag är alldeles lugn.

Idag for jag till Albastation där jag träffade Sarah och Alina. Sarah hade skrivit tenta och hade inte heller sovit på ett dygn, så hon var mest trött. Jag och Alina däremot tänkte att det kunde vara intressant att baka en kaka med chokladsås, honung, forest fruit-te och jordgubbssylt. Så det gjorde vi. Den blev asgod. Rekommenderas starkt till mina läsare.