Och så fyllde jag 16 år.Eftersom jag fyllde år så fick jag bestämma vad vi skulle göra. Jag bestämde att vi skulle åka till Rovinij.

På kvällen gjorde jag och Daniel en enkel liten tårta med vinbär. Jag hade hur som helst en fantastisk födelsedag nere i Kroatien.

Take me out tonight where there's music and there's people.


Juste, världens vackraste kille är här och imorgon åker vi till Kroatien.

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv.


Igår var jag i Borås och såg Veronica Maggio med Julia och Linnéa. Innan konserten gick vi runt på stan och shoppade lite. Jag gjorde tre fantastiska fynd.
Av en slump gick vi in på Lindex där jag såg ett hårspänne med en rosett. Tänkte att en sån kan man säkert sätta i skjortan om man är lite kreativ. Hon i kassan sa "Du får två för samma pris!" Jag köpte alltså två assnygga rosetter för 30 kronor.

Mitt andra fantastiska fynd var en kavaj jag letat efter på H&M i snart ett år. Jag mindes att den kostade ungefär sexhundra kronor, men det satt ingen prislapp på. Jag gick till kassan och frågade vad den kostade. 150 kronor på rean, löd hennes svar. Den blev min på dirr!
Förövrigt, nästa gång ni ser mig på fest kommer jag lätt att se ut som på bilden över.

This is the end of an era / The Deathly Hallows - Part 2

Detta är ett förinställd inlägg som dyker upp 19.30.
För just då sitter jag på biografen, förbereder mig mentalt för slutet.

Tio år av väntan på en ny bok, en ny film, en fortsättning, slutar nu.


Harry Potter-marathon.

Jag och mina fina vänner Maja, Julia och Hanna kom på den smarta idén med att ha ett Harry Potter-marathon innan premiären av den allra sista filmen äger rum. Sagt och gjort:Vi sov sedan över hos Julia. Sjuan såg vi på morgonen tillsammans med lite godishjärtan.

"Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2" Red carpet premiere


Om det är någonting jag kommer se tillbaka på och ångra i hela mitt liv, så är det att jag inte var på den sista galapremiären av Harry Potter.
Har suttit i min säng i över fyra timmar nu och kollat på premiären i efterhand. Och jag tror inte att någon kan se alla talen i slutet utan att börja gråta.

"Whether you come back by page or by the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home."
J.K Rowling

Danny Saucedo, 7 juli 2011.


Hehhehehehe mitt liv är så himla bra ibland. Danny kan man ju bara inte missa. Jag, Julia, Hanna och Maja åkte dit och hade partyparty så att säga.


It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried.

Hanna och Julia kom hem till mig och Maja. Vi skulle ha pickick så vi hade bakat jättemycket goda saker. Men precis när vi skulle gå ut så började det regna. Detta resulterade i att vi byggde en koja i vardagsrummet där vi myste.

En liten ros med hål i sin själ som gjorde rätt men av dåliga skäl.


Om några timmar kommer jag att möta upp Julia vid stationen. Vi kommer att ta tåget mot Varberg där vi kommer att möta upp Malin och Hanna. Jag kommer nämligen att vara i Hannas stuga i några dagar nu med dessa fantastiska tjejer och vi kommer att ha det så himla mysigt, men jag kommer dock att vara lite oaktiv här.
Jag har med mig mitt nya favoritspel, monopol och lite för mycket kläder som jag nu (klockan 01.00) har packat ihop.
Har varit på fest idag och kom ganska nyss hem. Och nu bär det vidare!

Puss alla fina läsare.

För idag, för imorgon och för igår tills jag blir någon annan.

Jag och Hannah mötte upp Oliwia vid Sankt Eriksplan, vi tänkte köpa en Double Taste Shake och sen sätta oss i Vasaparken och chilla. Närmaste Donken låg vid Fridhemsplan, så vi gick dit och tänkte gå tillbaka sen. Men ackack, deras milkshakemaskin var trasig. Så vi tog tunnelbanan till Rådmansgatan, vi tänkte att men då sätter vi oss i Obeservatorielunden istället. Men ackack, deras milkshake var slut. Så då tog vi tunnelbanan till Hötorget och där hade de milkshake!! Men specialmuggarna var slut och jag fick det sista sugröret. Donken. <3 Hursomhelst så slutade det med att vi satte oss på kulturhustrappan.
Hannah gick ganska tidigt, så då gick jag och Oliwia runt på Drottninggatan.

Speciell, men väldigt fin dag.

Hello Seattle.


Igår gick jag på stan med Oliwia. Vi gick bland annat in på Weekday där de fortfarande har sin fantastiska rea på 75 %. Hursomhelst så fyndade jag dessa jeans för 100 kronor. Jag är jättenöjd med mitt köp.