![](https://cdn2.cdnme.se/1765825/7-3/fore_kopia_51a73cdee087c31a082b4754.png)
Det verkar som hon överlevt sen sist jag såg henne.
Recept
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1765825/images/2011/2_150767400_172306356.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1765825/images/2011/1_150767441_172306376.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1765825/images/2011/3_150767511_172306416.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1765825/images/2011/4_150767576_172306444.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1765825/images/2011/5_150767637_172306305.jpg)
En av världens enklaste och godaste bakverk. 2½ dl vetemjöl, 2½ dl socker och 2½ dl vispgrädde tillsammans med två bananer och ungefär en halv decilitet kokos. Jag hade dock ingen grädde så jag tog vaniljyoghurt istället och det blev minst lika gott. Låt den stå i ugnen på 200 grader i 50 minuter och toppa sedan med lite mer kokos och riven choklad. Servera med turkisk yoghurt blandat med vaniljsocker som har stått i kylskåpet ett tag.
Avtryck:
Julia
Jag måste testa denna så fort jag hinner.
hmm, bananknäckebrödtårta, varför inte?
Trackback