I'll be there for you 'cause you're there for me too.


Jag börjar verkligen att vänja mig i mitt blonda hår. Det är snyggt. Däremot gillar jag inte att det i vissa ljus verkligen ser gult ut. Annars är livet bra. Hursomhelst,
imorgon är det första december, och idag gick jag till skolan iklädd t-shirt och en inte-alls-tjock-tröja utan att frysa det minsta. Jag gillar det.
Vi sjöng också upp på ensamblen idag. Vår grupp sjöng Hooked on a feeling, den bästa låten i hela världen.

Imorgon har jag namnsdag, julkalendern börjar och jag kommer att börja vloga. Hela december (VEDD). Om ni vill kika in så kan ni trycka här. Några av vlogarna kommer jag förmodligen att lägga upp på bloggen. Kramkram

Oh hoooooooly niiiiiiight.

Jag och Daniel har julpyntat lite i röran (vår lägenhet håller på att tapetseras om), till julpynt hör glögg och pepparkakor till. Så vi har en fantastiskt fin tisdagskväll. Och juste, vi har varit tillsammans i 14 månader idag!

We found love in a hopeless place.


And the things I think just don't make sense.

Hej allihopa! Nu ska jag dra till Sarah på partyparty eftersom hon fyller 19 år imorgon. På mig har jag en kavaj från New Yorker, en skjorta från Acne och en fluga från Solid.
Kram

Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här.

Min lillasyster hade tydligen tjatat om chokladfondue ett tag nu, så när jag nu är och hälsar på min familj så var det det som stod på menyn. Och hos mig var det minsann inga bistra miner.
Världens bästa mormor och morfar var där.
Och nu är jag mätt. Godnatt och sov sött!

Jag går inte isär när jag går med dig.

Även om man (av någon mystisk anledning) skulle bo på Arktis så skulle det ändå vara värt besväret att åka till Ulricehamn över dagen för att stanna till på Torgstallet, ta en vaniljbulle och sedan åka hem igen. På Torgstallet träffade jag, denna muliga lördagmorgon, denna fantastiska tösen.
Vi smaskade på äppelpaj, drack kopiösa mängder kaffe och tittade igenom Tingsholmsgymnasiets skolkatalog. Så himla mysigt. Sen planerade vi livet och andra viktiga saker.
Sedan stack vi ut och hade party och firade att det var Internationella toalettdagen. Om ni vill kan ni trycka här och se en fantastisk film från vårat äventyr. Tro mig, det är värt tre minuter av erat liv.

Nu blir en förändring, allt dåligt blir bra.

Hatten är från Lager 157, t-shirten från Hope, jeansen från Vero moda, bältet från Saddler och koftan har jag gjort själv.

Min torsdag har varit helt fantastisk. Jag har jobbat i program som Logic Pro och Adobe Premiere Pro CS5 i princip hela dagen, och när vi inte gjorde det så filmade vi med skolans nya kameror. Jag är verkligen på topphumör nu. Ska ta en kopp kaffe och titta lite på världens bästa serie*.
Imorgon drar jag mot mina hemtrakter igen, det ska bli otroligt skönt. Det mindre sköna är att jag ikväll måste packa. Men det ska nog bli bra det också.

Ha nu världens bästa torsdagskväll, för det ska jag lätt ha.

* Friends <33333333

I'd get shopstinens.

Ups.

And your shoulders are frozen (Cold as the night).

Att göra scones till frukost (wich by the way turned out to be fab-u-lous) är en sak jag borde göra oftare. Att avnjuta dem tillsammans med sin pojkvän och ett avsnitt av Friends var inte heller ett särskilt dåligt val. Åh ibland ler livet mot mig.

Sometimes it won't be enough.

Igår halkade jag in på Weekday och fick syn på två otroligt snygga tröjor som jag bara inte kunde med att motstå, så de fick följa med mig hem. Vad tycks?

Andra sidan livet.

Livet på andra sidan är fantastiskt. Hästar är gröna och rosor är blå.
Allting är så himla fint. Gulligt. :)
Puss och kram, tänker på er så himla mycket. PusszzzZZ^

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser.

Idag har jag pimpat min mobil. Och ja, jag vet att i princip alla iPhone-ägare har det här skalet, men det är så galet snyggt så det är helt ok.
Jag har även en otroligt lugn och seg fredag. Har pluggat matte och engelska hela kvällen, så nu tänker jag att jag är fri resten av helgen. Vill ni ha fler levnadstips så kan ni bara lämna en liten kommentar så ska jag dela med mig av mina livserfarenheter.
Jag är trött. Godnatt (JAG GILLAR ER LÄSARE!)

Sudda bort de som hugger dig i ryggen när du vänder dig om.

Tröja Weekday Halsduk A&H Armband Tomas Sabo Bälte Sisters Byxor Lager 157 Skor H&M
Såhär såg jag ut idag när jag lämnade den danska landsbygden och åkte Stena Danica och landsteg på svensk mark. Nu sitter jag i min gamla säng hos min familj och tar det lugnt. Andas svensk luft och njuter av att kunna smsa igen.

Imorgon ska jag träffa lite vänner och på måndag beger jag mig mot huvudstaden igen!

Call your girlfriend.

FREAKIN' PURE AWESOMENESS.

När dagarna gick framåt var jag kvar någon annanstans.

Här i Danmark gör vi otroligt intressanta saker. När vi inte tränar och äter mat så utforskar vi världen. Några stenkast från vårat hus har vi till exempel en strand som inte bara är en strand utan också en väg. Så den åker vi på mycket.
Längs den här vägen finns det en klump av bunkrar som har fallit ner från backarna och ner i sanden, men förhoppningvis gillar de livet på stranden. En dag utforskade vi dessa bunkrar. Man kan gå på dem, i dem och bredvid dem. Otroligt intressant.
Här är gänget, hursomhelst. Coola klubben.

Vi känner varandra genom tusen fenomen.

Sedan tidernas begynnelse (dvs för åtta år sedan) har min familj och familjen Lindqvist åkt till Danmark på höstlovet och bott i olika poolhus i en vecka och bara chillat samt haft otroligt roligt. Det här är som sagt åttonde året och huset jag bor i den här veckan är de jag visar på bilderna ovan.

Jag befinner mig alltså just nu i Danmarkland tills på lördag och har gjort det sen i lördags. Mitt liv är bra. Här äter vi danske weinerbrøøø me shoklææææ varje dag.