Yellow diamonds in the light and we're standing side by side.

Idag har jag blivit blond och jag trivs otroligt bra.
Jag har även fyllt min mobil med fantastiska fotoapplikationer. Vet ni några bra?

The scars of your love they leave me breathless.

Att sitta längs bryggan med Julia en oktoberdag med goda cupcakes listar jag som något bland det mysigaste jag någonsin gjort. Herre vad jag tycker om den här tjejen.

All that I wanted was you.

I lördags åkte jag och Hanna till Borås för att se när Cheyenne och några fler stod på stan och samlade in pengar till Borås sjukhus. De sålde bland annat världens godaste cupcakes.
Efter det gick vi till EEST tilsammans med en liten Fanny där jag åt sushi för första gången i mitt liv. Innan vi åkte hem gick vi in till Akademibokhandeln och hade högläsning ur sex- och bajsböcker.

I've get my head on straight and I'm not gonna change.

Oskar <3 hallonkaka och nu ska jag spela The Sims 3. God kväll.

Instagram.

Jag finns på instagram. Följ mig gärna, (rosettpojken) Kram

Står och låtsas inte se att du står precis bredvid.

Söndagsmys med chokladdoppade havregryn med glass, och Alice in Wonderland. Så himla bra film.

Och där faller ännu ett år sönder till små minnen.

Idag har ärligt talat inte alls varit en bra sak. Jag hade nog helst av allt velat ligga kvar i min säng, dricka te och kolla på Vänner. Men jag var duktig och var i skolan och tog till mig all nyttig lärdom. Jag hade också min första idrottslektion den här terminen och jag ser faktiskt fram emot två år med idrott nu. Vi hade fys, och känslan när man har duschat och känner efter i kroppen, den är oslagbar.

Jag har också premiäranvänt Daniels senaste inköp. Denna fantastiska mössa från These Glory Days. Den har varit perfekt idag då jag har kunnat värma mitt kalla huvud.

Nu ska jag titta på Vänner. Och jag hoppas innerligt att ni har en bättre fredag än vad jag har. Nu ska jag försöka bli frisk.
Kram

You never told me what it was.

Idag har jag haft på mig en av mina favoritskjortor från Weekday och spatserat runt på stan med Daniel. Vi tittade bland annat in på Aplace, MQ och Solo. Kan visa vad jag köpte imorgon!

Postutbildningarna 2011 woho party.

Hallihallå! Här sitter jag tillsammans med mitt största fan och chillar inför Postutbildningarna med Sveriges elevråd -SVEA. Det känns coolt att sitta här med en del av valberedningen. Så att ni vet.
Imorgon kommer mina vänner från Ulricehamn och ska bli utbildade så att de blir ascoola elevrådare. Och jag ska möta upp dem på centralen imorgon. Sedan kommer jag att agera sambandscentral och informationshållare under hela den här utbildningen.

Hoppas att ni har en fin torsdag. Pussar och kramar.

Jag gråter bara i regnet.

Newkids akustiska version på sin Jag gråter bara i regnet är faktiskt väldigt bra. Stort plus att Carolina Wallin Perez sitter vid pianot.

Let's talk iPhone.

VI FÖLJER APPLES KONFERANS IHÄRDIGT. GÖR DET NI MED HÄR!

Till er som saknar det där lilla extra i livet.

Klicka här eller på bilden för att komma till årets hittills största happening. Och klicka här, här eller här för att följa den fantastiskt nytänkade bloggen via bloglovin'.

Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig?

Julia bjöd in några kära vänner (Me, included) på byxmyndighetsfest. Det var otroligt mysigt och det serverades en fantastiskt god tårta. Julia och Matej är för övrigt det vackraste som finns.

Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.

Gårdagen spenderades först hos min kära vän Linnéa. Vi åt köttbullar med smak av ost och skinka, smed fantastiska planer och bjöd in Malin till att titta på Vampires Suck, äta ferraribilar och avnjuta en skål cappuccinoglass. Till er som inte sett Vampires suck än så rekommenderar jag det starkt. Har sett den säkert fem gånger nu och den är fortfarande lika genialisk.