And all can change in this new day.

jag och min färdiga töjning // mina föräldrars hus en juldagskväll // nightmare before christmas // mitt senaste bokhylletillskott // ljus // jag på julavslutningen // min vackra lillasyster

No more tears, my heart is dry.

Då min hemstad Ulricehamn faktiskt kallar sig för caféstaden känns det ju inte mer än rätt att underhålla sig själv med denna sysselsättning. Igår var jag på Torgstallet med Angelika som numera pluggar i Lund, vilket leder till att  vi ses alldeles för sällan.
På torgstallet tog jag säsongens första semla. Har ni vägarna förbi (LOL) ska ni absolut ta en av dessa.

A face on a lover with a fire in his heart.

I år hade IT-Gymnasiet Sundbyberg sitt första luciatåg och jag hade det stora nöjet att vara Lucia. Jag tror att det gick väldigt bra. Alla var i vilket fall som helst väldigt duktiga. Att ljuskronan fick för sig att sabotera alla mina kläder och min hud så att ett besök på vårdcentralen var nödvändigt är en helt annan historia.

Salt in my sores.

Eftersom jag är så fruktansvärt inaktiv här nu för tiden. så att jag faktiskt skäms, så får ni gärna kika in på min tumblr som uppdateras betydligt oftare. Den fylls alldeles för mycket av tigrar, halvnakna män, cigaretter, rosor, kent, pussar och Harry Potter. Låter det intressant så kan ni kika in här.
 
För övrigt jag bara en vecka kvar i skolan. Nästa måndag är det julafton. Om två veckor är det 2013. Stört.