Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

För en vecka sedan släppte världens vackraste kvinna en musikvideo till min absoluta favoritlåt på hennes senaste album. Så vacker men så oerhört tragisk att jag helt enkelt inte kan låta bli att fälla en tår.

Filip och Fredriks podcast.

För övrigt så måste jag bara tipsa om detta: Filip och Fredriks podcast.
På riktigt är det här det bästa i mitt liv just nu och jag låter avsnitt efter avsnitt rulla på i mina hörlurar varje vaken timme vilket gör att batteriet i min mobil dör alldeles för tidigt på dagen. Så fruktansvärt bra är det. För er med någon iPryl kan ni ladda ner podcasten på iTunes, annars finns det att hämta och lyssna på deras hemsida filipochfredrik.com. På riktigt, lyssna.

Easy to be sleazy when you've got a filthy mind.

IDAG ÄR DET FREDAG OCH IDAG BÖRJAR DET FANTASTISKA SPORTLOVET och då är jag glad. Har faktiskt haft en väldigt bra fredag. Minus min morgon då tågen återigen hade signalfel, och det tog mig en och en halv timme till centralen. PEPP.
I vilket fall som helst så kommer Daniels föräldrar hit imorgon, och då ska vi ut och äta och ha det partyparty. Och på söndag åker jag med dem ner till Ulricehamn där jag tänker spendera en vecka med att träffa alla mina bra människor som jag inte har träffat sedan i julas.
På mig har jag glasögon från BikBok och en skjorta från Lager 157, som från början var vit. Men den blev rosa efter en misslyckad runda i tvättmaskinen. Så jag färgade den blå.

Om min värld vänds ut och in den stund du går.

God mooooorgon! Frukost är lätt min favoritmåltid alla kategorier. Jag slår på stort! Förkylningen känns för övrigt mycket bättre idag, och jag ser verkligen inget negativt i det. Idag har jag också återgått till mitt älskade kaffe (jag har alltså druckit te bara sen jag blev sjuk) och det känns fantastiskt och återigen fantastiskt.
Idag ska jag följa med Sarismarsipanis, Lojsispadojsis och Alinadenfina på Blueberrymässan. Så jag ska åka in till stan om någon timme och så. Och ni som har sett (iallafall en del av) min garderob; har ni några tips på vad jag ska ha på mig idag? :-)

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv.

Idag har min förkylning övergått till ett annat stadie. Nämligen ett där jag kallsvettas och där huvudet känns tungt. Detta botar jag dock med att dricka honungste ur en av mina allra vackraste koppar.
Och imorgon får jag besök utav Sarismarsipanis, Lojsispadojsis och Alinadenfina. Så här pågår städning för fullt samtidigt som jag går och snyter mig varannan minut :-) Men det är kul! Jag funderar på att gå ut och gå en sväng. För att få i mig lite frisk luft liksom.
Nu taggar vi helg!

Varje gång är som den första gång vi sågs.

Idag åkte jag hem från skolan pga jag är så snuskigt förkyld. Huvudet värker och näsan rinner och känner mig så fruktansvärt seg. När jag kom hem föll jag ner på sängen och sov i fem timmar. Resten av tiden har jag spenderat med att kolla på Joey, ätit godis...
och undersökt nästa Mac OS X-uppdatering, nämligen OS X Mountain Lion. Jag är otroligt exalterad. Speciellt över Notifications och Notes. Det nya programmet Message har jag faktiskt också laddat ner och har suttit och smsat därifrån hela kvällen.
Hoppas att ni mår bättre än mig. Godnatt!

Gotta meet the new boss by eight am.

Nu ska jag gå på möbelmässan i Älvsjö iklädd min nya keps, en tröja och jeans från Weekday, skjorta från Lager 157, jacka från Ben Sherman och kalsonger från Blueprint MQ.

Och jag som inte skulle köpa någonting.

Den här månaden tänkte jag att jag inte skulle köpa så mycket kläder, närmare bestämt ingenting alls. Men som vanligt så räckte det med att jag gick in i en butik så var jag i full gång. Jag kom hem med det här:
* Två par kalsonger och en scarf från H&M.
* En perfekt pariströja från Weekday. Längtar tills jag ska dit!
* En oversize mysskjorta från H&M.
* Sist mitt nya favoritplagg, en keps från Weekday. Jag kommer aldrig någonsin att ta av mig den här.

I can see your face still shining through the window.

Min musiklärare sa idag att jag var cool som hela tiden hade en massa olika stilar. Men det är så det kan gå när man byter stil väldigt ofta och vägrar att slänga kläder. I vilket fall som helst så har jag fått jeansvästen av min farfar, och linnet är från H&M. Halsbandet hoppas jag att ni känner igen.

Idag börjar jag som tidigast (09.00) och slutar som senast (17.00). Det är nästan döden (dock en fin död) då jag sitter i sex timmar och enbart skriver och spelar in musik (nu låter mitt liv jättefancy och jag ba *är asduktig* men obsobs så är inte fallet). Askul, men man blir rejält utmattad. Efter det har jag elevrådsstyrelsemöte och efter det sånglektion. Livet är hårt. Hursomhelst är Daniel på väg hem nu och vi ska äta semlor och fira att..... det är helg. KRAM

Om Zebra och att inte alls vända på sitt dygn.

Jag har världens sötaste gosedjur. Han heter Zebra och bäst på att mysa och vara söt. Av någon konstig anledning har han fått följa med mig på mina vardagliga äventyr det senaste. Han har varit i min skola, han har varit på filmmaraton och till och med hängt på Wayne's. Jag glömde honom hos mina föräldrar senast jag var nere, men nu är han tillbaka så jag tar igen all tid jag missat med honom helt enkelt.

Och nu alldeles strax ska han få sova brevid mig också. I fredags var jag hos fina vänner, och jag tänkte att jag skulle hem på kvällen eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen. Men nejnej där satt vi uppe och stekte amerikanska pannkakor, gjorde varm choklad, pratade om fina saker och satte på ett x antal koppar kaffe hela natten. Jag tog bussen hem klockan fem på morgonen och var hemma sju, då sov jag i någon timme och sen begav jag mig till Amanda för att vara uppe en hel natt till. Nu känner jag hur mina ögon trillar ur mig snart (eller?????) så jag ska krypa till kojs så att säga. Imorgon är det måndag. Dags att get the dygnsrythm back. Godnatt todos!

Harry Potter-maraton.

Jag och Teemu åkte till Amanda där hennes vän Madde även befann sig för att kolla igenom alla Harry Potter-filmerna. Jag och Teemu var glada och snygga.
Vi åt väldigt mycket under de nitton timmar som filmerna rullade. Först ut var hemgjord pizza. Otroligt gott.
Efter det åt vi en massa dipp.
Alla filmerna tog alltså cirkus nittion timmar att kolla igenom. Vi började runt två på lördagen och sista filmen var slut runt halv tio på söndag morgon. Det var verkligen otroligt kul. Dock hade jag knappt sovit dygnet innan så jag var liiiiiite för trött.

Dreams are reality that no one can break.

Torsdagar är så himla långa. Börjar redan vid nio, och när jag bor så långt bort från skolan så måste jag gå upp lite för tidigt för att man egentligen ska orka. Dock egentligen inga bistra miner i skolan, då jag har suttit i studion från 09.00 till 15.30 och skrivit/spelat in musik. Ibland gillar jag mitt program.
Har även skrivit klart mitt engelskatal (som Amanda påminnde mig om att vi ska läsa upp imorgon, TACK AMANDA). Jag är inte alls nöjd egentligen, men det får duga.

På mig har jag en skjorta ifrån Carlings, byxor från Cheap monday, ett skärp från Lager 157, glasögon från Bikbok, ett halsband från JC samt en klocka från Ur&Penn.

I never thought that losing you could ever hurt so bad.

Idag har varit en egentligen väldigt fin dag. Kom till skolan på morgonen då jag hade elevrådsmöte, där jag blev vald till sekreterare och presenterade Sveriges elevråd -SVEA, vilket alla närvarande tyckte att vi absolut skulle gå med i. Hade sedan musik där min grupp håller på att öva in Rosanna med Toto. Åkte med Teemu hem från skolan, kom hem och då hade Daniel bakat semlor. Det har inte heller varit tusen minusgrader, vilket jag bara ser som positivt. Nu vankas det Vänner.