Erik Hassle, 26 juni 2012.

 
Äntligen äntligen äntligen har jag hört Erik Hassle live. Och var precis sådär som jag hoppades att han skulle vara. Så himla fantastisk är han. På alla sätt. (Obs nej jag är inte kär.)


(obs 2: vet inte ens nu känns det som det)

You'll learn to bend when the wind blows.

I tisdags var jag och min syster på Liseberg tillsammans med finisarna Julia och Linnéa. Ovan och nedan följer fantastiska mobilbilder.
För att lilla Julia inte skulle komma bort fick jag självklart skriva mitt nummer på hennes arm.
Såhär taggade var vi över Upswinget. Mm Upswinget.
Det roligaste under Kållerado var när vi kom till Gasten där det duggar lite, och Julia sa "Åh vad skönt, här blir man inte så blöt." Och verkligen sekunden efter att hon sa det så ba VATTENBOMB och så blev vi alla blöta. Woop woop!
Innan vi skulle åka gick vi självklart till Ben&Jerrys, och jag fick mitt älskade kaffe.

Gör en lista över sånt som jag vill ha & sånt som jag mår dåligt av.

Okej en liten update.
Befinner mig fyrtio mil söder om min nuvarande bostadsort Stockholm, nämligen hos min familj i Ulricehamn där jag kommer att spendera större delen av min sommar eftersom jag har jobb här. Sen klagar jag inte en sekund på att få spendera sommaren med min familj och mina gamla vänner.
Hur mår ni själva, mina fina läsare? Hoppas att ni har haft ett lika bra lovstart som jag.

You're to proud to say that you've made a mistake.

Ojoj, här var det dåligt uppdaterat. På nationaldagen träffade jag för första gången på alldeles för länge en av mina finaste, och vi begav oss till söder för att besöka Seriegalleriet. Varför? Jo Alvaro Tapia, mannen bakom omslagen till de svenska Harry Potter-böckerna ställde nämligen ut sina skisser. Är så taggad på att köpa någon av dem. Speciellt den längst ner till höger. Men den kostar 5 000.