I hela mitt liv har jag litat på mig själv.

Imorgon åker jag till Skåne tillsammans med mitt elevråd för att närvara på Elevrådskongressen av Sveriges elevråd -SVEA (många elevråd i den meningen). Det ska bli otroligt kulkul men den värsta delen kommer till att packa. Men det har jag i vilket fall som helst gjort ända sen jag kom hem. Det är Disney-tema på kongressen och sista kvällen så ska det vara en bal på slottet så det ser vi ju fram emot. Tycker dock bara att någon kan packa ner åt mig så att jag slipper göra det själv. Dock:
Halva det här inlägget = en lögn. Meningen var att jag skulle packa. Istället har jag dock lyckats titta på How I Met Your Mother, köpt godis, bakat muffins, lagat mat, diskat och sorterat i iPhoto. Och eftersom jag ska vara på centralen imorgon 05.45 så känns det ju som en bra idé att packa färdigt nu så att jag kan sova sen?

Hursomhelst så hörs vi och ses vi. Jajamän! Kommer nog också att vara närvarande på twitter i helgen. Antingen på min oskaryeah eller mitt elevråds nya ITGBOJ. Ses där!

De vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort.

Dessvärre måste jag göra som alla andra och lägga upp den här låten av mitt absoluta favoritband i världen på min blogg. Igår släpptes alltså en inspelad livversion av deras nya singel 999 som släpps idag. Så himlahimlahimla bra och jag ser så fruktansvärt mycket fram emot Jag är inte rädd för mörkret.

Du hör basen, trummor, ut ur dimman, ung på nytt igen.

Om man har en tråkig morgon kan man alltid puffa upp den lite med färg. Det tyckte iallafall jag och Alina, så det
resulterade i rosa mjölk och
grön gröt. Det kanske ser mest äckligt ut men jag tycker att det känns mestadels partyparty.
Efter frukosten satt vi på deras balkong där vi drack kaffe, blåste såpbubblor spelade gitarr och skrev färdigt vår hyllninggsång till Rue. Ni kanske får höra någon dag!

APAPAYA COCONUT.

Igår bjöd jag in mina vänner till att fika på min uteplats. Vi satt och spelade gitarr och drack kaffe och åt kaka som Adina hade bakat och skrev en låt och ba hade party.
Det var otroligt mysigt. Ville liksom inte att kvällen skulle ta slut.

We could wait forever.

Idag lyser solen och Stockholms termometrar står på 10°. Detta firas med att inte behöva ha jacka på sig och jag känner ungefär såhär idag:

 


The glitter's all wet, you're all chrome.

Idag har jag premiäranvänt ett av de senaste tillskotten till min garderob. Nämligen den här tjusiga mintgröna tröjan från Weekday. Idag bar jag den tillsammans med en mössa från Lager 157 och ett par jeans från Cheap Monday.

She's lika a fever, I can't defeat her.

Idag när jag kom hem från skolan tänkte jag att woho partyparty helghelg inga läxor!!! Och så var det ju bara så att jag skulle skriva en satans uppsats till idrotten (dock fick jag sluta tidigare eftersom vi hade uppgiften istället för lektion så jag var hemma klockan ett kalas!) och en historiauppgift som ska vara inskickad på söndag. Kul helg.

För att muntra upp det hela dock ska jag träffa bästa Johanna (som jag inte träffat på år och evigheter) på Vetekatten imorgon och efter det kommer Hannah, Alina, Sarah och Låjs hit till min nya lägenhet och så blir det party all night lång.
Idag har jag haft på mig en keps från Weekday, jacka från Ben Sheman, tröja från MQ, skjorta från Lager 157, halsband från JC, byxor från H&M och skor från Blendstone. Måste säga att jag lyckades blanda ganska bra där, med tanke på att ungefär 45 % av min garderob består av kläder från H&M och ytterligare 45 % av kläder från Weekday. Mhm Weekday I miss you. And my money.

The traffic lights they turn blue tomorrow.

Idag påminde jag min mattelärare om att det var den internationella pi-dagen idag. Hon sa att hon skulle ge mig ett A för den påminnelsen, och jag kommer inte att godkänna något annat :)))) Hursomhelst så kom jag och Eda i min klass på att man kunde fira det genom att göra paj! Pi, pie, ja ni fattar.
Jag tyckte att det var en asbra idé så jag gjorde en hallonpaj med choklad. Och det skulle kunna vara det godaste jag ätit hittills. Tycker att alla ska prova det. Gör en enkel smuldeg och lägg i hallon i en smörad form och häll sedan över finhackad choklad. Över med smuldegen och in i ugnen i 20 minuter på 225 grader. Häll sedan över lite mer choklad när den är ute.
Tillsammans till pajen avnjöt jag en god kopp vaniljte och ett avsnitt av How I Met Your Mother. Kunde jag haft en bättre onsdag? Skulle inte tro det.

Sequenced dreams of independence.

Ett band jag nyligen upptäckt är trion Simian Ghost. Tro mig de är lika bra som de är snygga så det är bara att klickeliklicka här och så kan ni tacka mig sen.

Drive.


En film jag såg för någon dag sedan, var filmen Drive med Ryan Gosling. Den var inte alls som jag först tänkte mig, och den var extremt obehaglig. Samtidigt var den något bland det mest vackra jag någonsin sett. De säger knappt någonting i filmen, och det är lite tomt på musik. Detta förstärkte verkligen hela filmen och man kände nästan hur ens egna hjärta började slå fortare.
Titta på klippet ovanför så förstår ni lite vad jag menar med att den är så mållöst vacker, samtidigt det äckligaste jag någonsin sett.

The Hunger Games.

I princip hela min umgängeskrets har i flera år nu pratat om Hunger Games och hur fantastisk den boken är. Jag har dock, inte förrän nu börjat läsa den, då jag nästan blivit äcklad av historien. Men nu har världens bästa Amanda lånat ut sin bok till mig och jag, älskar den. Så mycket faktiskt att en biobiljett till den redan är bokad, den 23 mars tillsammans med en massa andra.

Till er som inte har sett trailern uppmanar jag till att trycka här. Njut, eller ja.
Hur många av er har läst den?

Kom på något annat själv, ser det ut som om jag bryr mig?

Jag har tre bra anledningar till varför min blogg är så extremt inaktiv. Dessa lyder som följer.
1. Jag har varit nere hos min familj i Ulriehamn och varit social med dessa samt fina vänner.
2. Jag har haft fullt upp med att packa ihop min lägenhet och nu flyttat in i min nya.
3. Min nya lägenhet har inget internet. Men det kommer föhoppningsvis inom några dagar.
Men min plikt som vlogare på Yourdailyturtle består så i måndags filmade jag lite när vi packade in i vår flyttbil och det blev ett sannerligen underhållande resultat. Eller något. Ni kan ju titta om ni vill.

Idag står det elevrådsmöte och utvecklingssamtal på agendan. Drar igång med elevrådsmötet nu där vi ska planera färdigt idrottsdagen på måndag. Pepp!!