#livethososkar

Förra lördagen kom mina underbara Linnéa och Teemu från Stockholm för att vara med mig i en vecka.
Vi spenderade ca halva tiden av veckan ute på sjön med antingen vår motorbåt eller kanot där vi tog oss till diverse städer, badplatser, fika- och smultronställen. Annars fyllde jag 18 under veckan de var här, vilket firades med en tripp till Bryggan i Ulricehamn. Övriga aktiviteter som utfördes: äta chips, spela kort, äta sushi, vara vinnarskallar (okej detta var bara jag), instagramma veckan, vara kärleksfulla. Finaste sommarlovsveckan helt klart.

18

& så var det äntligen min tur att fylla 18. Firade det med min familj och finaste Teemu och Linnéa (från min klass som har varit och hälsat på under veckan) ute på sjön med båten och på kvällen kom mer släkt och mer vänner. Dagen var alltså ungefär helt fantastisk, som ni kanske även kan läsa av bilderna.
 
Vill även passa på att tacka för alla gratulationer jag fick. Både i kött- och cyberrymden. Puss.

Allt du når med din blick kommer någon dag att bli ditt.

Som många av er märkt är jag inte superaktiv här på bloggen nuförtiden. Om ni ändå vill följa med mig på mina vardagliga äventyr kan ni checka in på min twitter istället. Den uppdateras definitvt oftare.

Jag kan vara ditt plåster, skydda dig ett tag.

Sak jag har gjort men alldeles för lite och egentligen borde tillbringas ca 90 & av sommarlovstiden med: fika/hänga/gosa/mysa/vara med finaste Sarah. Om man vill kan man också åka runt till hundrasjuttioåtta olika ständer och parker, slå upp sin picknick för att sedan slänga ihop den igen för att det inte kändes helt rätt. Om man vill.
Ps om ni ska picknicka glöm ej chips Ds. Ps2 om ni har frågor kring livet (det kan vara vadsomhelst VADSOMHELST) så kan ni höra av er till oss pga vi löser världsproblem i en youtubekanal nära dig. Ds2
 

Putte i Parken 2013

Nu ska man alltså försöka sammanfatta detta. Det började med att Amanda (nedan) smsade mig för ungefär en vecka sedan och bad mig hänga med till Karlstad som funktionär, för att hennes kompis inte längre kunde åka. Betänketiden var kort och efter ca en minut var allting bokat och färdigt.
Så i tisdags begav vi oss (jag från Ulricehamn och hon från Sundsvall) till Karlstad för att vara funktionärer på Putte i Parken 2013. Ni kanske tror att jag är avundsjuk på min goda vän för att hon fick en rosa tröja. Men då jag endast jobbade de två första dagarna och ägnade de övriga till att se alla band och hänga med kompisar medan hon jobbade, jobbade och jobbade är jag verkligen inte det.
I vilket fall som helst har veckan givit oss en mängd nya kompisar. Bland annat hittade vi en improvisationsteater från Karlstad bestående av fantastiska människor. Det känns nödvändigt att tillägga att de hade tre föreställningar om dagen mellan tisdag och lördag, att vi såg samtliga och numera kallas deras fan base. <3 Kolla upp Improvisommar!
På tal om kompisar, jag hittade denna också!
Om man bortser från Hultsfred iår har jag inte varit på någon festival förut, och då stannade jag bara en dag. Det här var därför en helt ny upplevelse och jag såg sammanlagt 23 konserter. Fattar ni ens: 23 st!!!!!!! Sämsta: Håkan Hellström. Gick därifrån efter ungefär tio minuter. Däremot bästa: Oskar Linnros (självklart) och min nyfunna kärlek Pompejius. Lyssna lyssna lyssna lyssna på Pompejius.
 
I vilket fall som helst, är jag hemma nu. Kom hem runt 12.00 igår och har sedan dess: sovit. Helt seriöst. Försöker bota min förkylning och har därför hört att detta är en bra metod. Samt att då slipper man umgås med människor och känna sig ofräsch och gråta över att festivalen är över. TACK SOM FAN FÖR ALLTING KARLSTAD.