And I will see you when the raindrops turn to snow.

Firade våffeldagen hemma hos Robin och hans flickvän Alicia med våfflor, självklart. Vi såg också på The Holy Grale och sedan Trassel, som jag av någon konstig anledning inte hade sett förut. Kvällen blev sen så jag fick även sova där. Anser att detta är definitionen av en bra måndag. Idag ska jag jobba på Sveriges elevråd - SVEAs kansli och tagga människor att åka på Postutbildningarna 2013 i april. Är du elevrådare? Åk. Det kommer att bli amazing.

This is harder than it seems, to try and fulfill your dreams.

Spenderade större delen av lördagen med mina fantastiska Amanda, Eda och Linnéa. Vi satt på String i flera timmar som nu tydligen heter Hipsterkällaren istället. Kan för övrigt rekommendera att äta brunch på String. A m a z i n g.
Efter vårat besök på Hipsterkällaren drog vi till Filmstaden Söder för att se Oz - The Great and Powerful. Helt fantastisk och vi hade fangurlat sönder redan innan filmen hade börjat. 
 
Bilderna är Amandas.

Älskling du och jag håller ihop med silvertejp.

Det finns nog inte en enda video som skär i mig lika mycket som den här gör. Jag skulle väl på något sätt kunna skriva min kärleksförklaring till Ludwig Bell. Men genom att se den här videon tror jag att ni kommer förstå.
Finaste låten finaste videon. I LOVE U LUDWIG BELL.

Love the one you hold, and I'll be your gold.

3 bilder från mitt carpe diem-liv
Börja dagen med fruktsmoothie med kanel
Lol blir självklart inte mätt på det så mmm vsg. Jag längtar till frukost igen.
Var så nöjd med mig själv igår att jag låg i badet en stund och lyssnade på Mumford & Sons. 

In the middle of the night I may watch you go.

 
Igår var en så jävla bra dag. Jag lyckades hålla en utbildning i Södertälje för elevskyddsombud, helt själv, för första gången inom det ämnet, och det gick riktigt bra. På vägen till Södertälje fick jag ett mail om att jag var välkkommen på utbildningshelg för Ung&Dum i slutet av mars. Så jag antar att mitt liv är på någon sorts topp nu.