Lite länkar.

Till er som säger att Sverige är ett helt jämställt land. Till er som säger att vi inte behöver kämpa längre. Till er som säger att icke-hetero svenskar har det bra och lever i ett tryggt land. Detta är till er. 
 
”Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala”
”Vi lever i bibelns yttersta dagar när riksbögar dansar på gatorna”
”Pride är ett vulgärjippo som är våldsamt exhibitionistiskt”
”Det är RFSL:s fel att sexualmoralen urartat”
”HBTQ är ett särintresse utan samhällsnytta”
”Manliga, homosexuella barnskötare är pedofiler”
”HBTQ.personer saknar samhällsnytta och nödvändiga moraliska regler”
”Vad fan måste SVT knö in en bög i alla sammanhang för”
SD-ordförande: "Homosexualitet är orent"

I feel like I'm standing with an army of men armed with weapons.

 
Denna vecka har varit en skjortvecka utan dess like. Har rotat ut mina allra bästa guldkorn ur garderoben och försöker finna nya höstiga kombinationer tilllsammans med mina övriga kläder. På bilden ovan är skjortan från Weekday och är buren tillsammans med en keps från samma plats, en jacka från New Yorker, en tröja jag köpte i en butik i Polen som jag dessvärre inte minns namnet på och ett halsband från Bullet No. 2. Har ni antecknat detta? Bra då går vi vidare i agendan.
 
 
I vilket fall som helst har detta varit en väldigt annorlunda vecka. Förra veckan brann det i min skola, och på grund av saneringsarbete som nu pågår där har vi nu tillfälligt flyttat in i några lokaler bredvid. Dvs allt är väldigt rörigt och mycket verksamhet inom elevrådet står just nu lite still tills vi vet hur vi ska organisera oss på det nya stället. Men detta ska det snart bli ändring på! För övrigt kan jag berätta att jag i onsdags fick ett samtal från Sveriges elevråd - SVEAs utbildningssamordnare som frågade om jag ville utbilda på Elevrådskongressen i november, vilket jag självklart ville göra.
 
I helgen ska jag på utbildning hos Diskrimineringsombudsmannen. Utbildningen heter Med Lagen Som Verktyg vilket jag kände passade mig alldeles utomordentligt då jag just jobbar med bland annat detta.

Don't you ever say I just walked away, I will always want you.

 
Sak jag uppskattar att göra: fika. Mycket för att detta innebär att jag får glufsa i mig söta ting och häva i mig kaffe på diverse, mysiga platser. Dock mestadels för att detta innebär att jag får fördriva tid med fina människor och diskutera livets allra viktigaste punkter. Exempelvis: snygga förbipasserande herrar, andra snygga människor, social inkompetens och andra kulturellt betingade saker som styr vår vardag.
 
 
Exempelvis satt jag i onsdags på Bulleboden vid rådhuset och gjorde just detta med min favorit-Eda. Visst att jag bara har en Eda i mitt liv men är ändå säker på att hon är av det bästa slaget. Kan för övrigt tipsa om att dra dit (ej en måndag pga stängt! har äntligen lärt mig detta nu) en dag endast för att njuta av deras alldeles förträffliga äppelpaj. Detta var dagens tips, och nu tackar jag för mig.