1 år.


Well that about does me, you've taken my heart.

Idag har jag varit på lägenhetsvisning, hur många vuxenpoäng?!?!??!?!? Jag kände mig otroligt häftig.
I övrigt har jag haft sånglektion idag. Det gick bra och det är väldigt intressant hur mycket teori det faktiskt ligger bakom en bra sångröst.
Biljett mot Ulricehamn på fredag är nu bokad och det känns otroligt bra. Daniel köpte godis i en godispåse som det stod Breaking Dawn på. Otroligt sammanhängande text. Julia fyller byxmyndig på söndag, så jag ska på party också.
Sov gott, igelkott.

Sarah med produktiva tisdagar, koreanska och vloggande.

Vi hade som sagt Produktiv tisdag, hurvida produktiv den var är en sak vi kan ta i något annat liv. Sarah pluggade dock flitigt medan Olivia bakade kladdkaka och övriga i sällskapet spelade Wordfeud.

I know what's on your mind and there will be time for that too.

Igår invigde jag min nya favoritskjorta från Acne och en fluga jag köpt på MarksNBrands.
Jag och Daniel åt finmiddag på båten Patricia där jag åt hummer samt den godaste äppelpaj jag någonsin ätit.

There's a fire starting in my heart.

I söndags fyllde min älskling år, så han fick tepåsängen och lite presenter. Sen åt vi en lyxfrukost med nybakat bröd, äggröra och chokladmuffins.

PARKAS.


På bilden ser ni världens snyggaste jacka ifrån H&M som jag kommer att införskaffa mig snarast möjligt. Eller vad tycker ni?

Något bland det mest fantastiska som någonsin hänt mitt liv:


Idag när jag kom hem fann jag det här. Jag försökte leta efter den traditionella tändsticksasken för att visa hur gigantisk den här skålen är, för den är mycket större i verkligheten än på bild. Åh så goooott. Ibland är sena födelsedagpresenter från syskon helt ok.
Åh jag kommer att bli så tjock. <3

Och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre.

När jag var nere i Ulricehamn i helgen var en dag bokad till att träffa dessa underbara människor (+ att Linné‎a och Malin var också där, men var deso sämre på att hamna på bild.) Vi åt scones och hade bästa tiden i världen ungefär. Åh jag tycker om er så himla mycket allihopa.

Rubriklåt: Bara dårar rusar in - Håkan Hellström

En av de mysigaste sakerna som finns:

Efter konserten tog vi bilen och körde mot Ulricehamn. Så på lördagsmorgonen vaknade vi i vår hemstad och vi beslöt oss för att äta en riktig mysfrukost på Café Torgstallet. Torgstallet är nog det bästa café jag någonsin varit på. Så har ni vägarna förbi, så ska ni stanna där och ta en vaniljbulle. Eller semla om säsongen är rätt.

Håkan Hellström, 9 september 2011.


I fredags spelade även underbara Håkan på Gröna Lund. Jag tycker om honom så frukstansvärt mycket. Tyvärr fick vi inte de allra bästa platserna, och jag har fortfarande väldigt svårt för fulla människor på konserter. MEN länst bak kan man ha hur mycket party som helst. Så det är också bra.

I've made up my mind. I don't need to think it over.

Såg just att jag inte uppdaterat min blogg på snart en vecka. Hursomhelst,
I fredags spatserade jag och Daniel runt på stan och tittade in i många fina inredningsbutiker och vi bestämde att vi skulle köpa en fantastiskt snygg rock ifrån Zara. Vi slog oss även ned på Café Edelweiss och jag tog fram min skoldator som jag från och med nu får ta med hem. Den skulle kunna vara det bästa jag vet.

FREDAG

Har just haft min sista lektion. Nu drar jag vidare mot Digital art Center. Efter det ska jag möta upp Daniel och ikväll ska vi på Håkan.
Heeelt okej fredag!

Sumpan ser man sedan dör man.

Hej, mitt namn är Oskar. Imorgon har jag tre saker på schemat.
1. Gå till skolan.
2. Se Håkan Hellström.
3. Åka till Ulricehamn.
Jag är otroligt pepp på Håkannnnnn och Ulricehamn för då får jag träffa alla mina fantastiska vänner som jag saknar.
Alltså, just nu håller jag på och packar (Okej det där är inte ens sant. Jag tog fram en väska för ungefär tre timmar sen. Sen dess har jag bakat, duschat, spelat gitarr och suttit vid datorn. Men det är tanken som räknas.) ner lite kläder och annat livsviktigt. Dagens dilemma är vad jag ska ha på mig imorgon på konserten, jag har så lite klääder. Typ.

Hoppas att ni har en fin torsdagskväll. TAGGA FREDAG!

Every beat of my heart is killing me slow. Love me to pieces.


Kavaj - New Yorker
Tröja - Lager 157
Jeans - Vero Moda
Skor - H&M
Armband - JC

Oskar Linnros, 7 september 2011.


I torsdags var jag och några fantastiska vänner till mig på Grönan där vi såg Oskar Linnros som är minst lika fantastisk. Jag är även mycket förtjust i hans senaste låt Pistol. Åh han är så bra.
(Jag vet att vi är väldigt lika i våra svarta flugor men det är tyvärr inte jag som står på scenen osv)

CAN I