Maybe we can find some new ways to fall apart.


Sky falls, you feel like it's a beautiful day.


Den tolfte augusti fyllde min syster Maja år och allting var bara så himla vackert.

We can burn brighter than the sun.

I onsdags beslutade jag och min vän Malin för att ha lite mys eftersom vi båda har fyllt den förtjusande åldern 17 år. Vi bjöd in nära och kära för att baka med oss och för att fika med oss.
Vi misslyckades ganska rejält med bakningen denna gången, då vi glömde bort våra chocolate chip cookies i ugnen lite för länge. Sen råkade jag salta chokladkakan med vitpeppar istället för salt, men det behöver vi inte prata om nu.
Hanna och Linnéa var där och var fina.
I vilket fall som helst var det väldigt mysigt och det blev väldigt gott ändå. Puss jag tycker om er.

I want to shelter you.


En dag i Göteborg i början av augusti. Åt frukost med vackra Emilia. Det är fint ibland.

En sammanfattande text.

Jag har länge försökt att förstå meningen med pridefestivaler. Men när 2012 års festival nu dragit igång har jag återigen kommit fram till samma slutsats som tidigare år: Pride suger.
Och nej, jag har aldrig varit på Pride förut och nu tänker ni att, hur kan jag då uttala mig kring detta ämne. På denna fråga har jag inget svar. Men jag har så fruktansvärt mycket emot hela hbtq-rörelsen.
 
En vän sa en gång att "men man behöver ju inte ens vara gay för att gå, så länge som du känner pride så handlar det ju bara om att ha roligt." Men när RFSL inte ens står för Riksförbundet för Sexuellt Likaberättigande, kan jag verkligen inte ens hålla med där. RFSL står nuförtiden för Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter. Det vill säga att RFSL inte alls kämpar för likaberättigande.
 
Är inte detta allt vi försöker kämpa mot? Att peka ut hbtq-personer, göra dem till något speciellt och annorlunda. Är det inte detta vi försöker att motverka och utrota? 
 
Men nej låt oss ha en parad för att visa att wiho vi är en helt annan sort som förtjänar en parad för att utmärka oss själv så att alla som står och kollar på kan döma oss ännu mer.
 
Tar gladeligen emot nya åsikter och perspektiv kring detta ämne. Skriv på!